Sådan taber du penge med allergi

Er der nogen måde at slippe af med allergisymptomer? Hvis du ikke er sikker på, hvad der forårsager dit udslæt eller nældefeber, kan du overveje at føre en dagbog over din kost, produkter og aktiviteter for at se, om der er et mønster. Ved at holde fugt væk fra dine foundations kan du gøre det sværere for dem at formere sig. Nogle af de største huller i dit hjems ydre er sværere at dække. Fordi dit hjems fundamenter er den del af huset, der er tættest på jorden, i loved this er de også et af de mest almindelige indgangssteder for insekter. En anden undtagelse er, når sesam ikke er i det almindelige eller sædvanlige navn på en fødevare (for eksempel tahin, som er lavet af sesamfrø). Hvis dine tests viser sig at være negative for fødevareallergi, kan din læge udføre andre tests for at kontrollere, om du har fødevareintolerance, eller han kan instruere dig om at lave en eliminationsdiæt.

Hvis de tror, ​​du har en skimmelsvampallergi, vil lægen ofte tage allergiske hudtests eller en blodprøve. Blodprøver og hudprøveresultater alene diagnosticerer ikke allergi. Det bedste sted at tage en allergitest er hos lægen, hvor personalet er specialuddannet og kunne give dig medicin med det samme, hvis du fik en alvorlig reaktion. Hold bunker af træ, blade, barkflis eller græsafklip væk fra fundamenter, og placer brænde langt væk fra huset for at undgå fristende termitter. Skjult af bunker af avispapir eller i et pakket skab, kan insekter formere sig i enorme antal, før de overhovedet bliver opdaget. Kronisk overbelastning hos spædbørn og børn er ikke blot generende for børn og deres forældre, men kan også have mere komplekse og langsigtede virkninger, såsom gentagne øreinfektioner, der igen påvirker små børns høre- og taleudvikling, og endda deres evnen til at sove hele natten. Sørg for at holde øje med tegn på en mere alvorlig reaktion, så der straks kan søges lægehjælp, hvis det er nødvendigt. Hvis du tager disse trin og stadig har problemer, skal du ringe til et professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma for at hjælpe dig med at finde kilden og tackle angrebet.

Ofte kan du visuelt følge kabel- og telefonlinjer fra yderpoler for at finde den vej, de tager ind i dit hjem. Ligesom en mands affald er en anden mands skat, kan skraldespandene i et hjem være et gourmetsmorgasbord for kakerlakker og andre skadedyr. Udvendige dåser skal have selvlukkende låg sammen med tætte forseglinger for at holde insekter ude. Du kan også erstatte eksisterende grill eller ventilationsåbninger med afskærmede modeller, der er designet til at holde insekter ude. De undersøger også, hvordan mennesker med forskellige gener reagerer på behandlinger. Mens de fleste mennesker forstår sæsonbestemte (udendørs) allergier er forårsaget af pollen i luften, er der en række faktorer, der bidrager til indendørs allergier, som kan påvirke mennesker året rundt. Der er ingen kur mod allergisk rhinitis eller allergisk astma. Tegn på fødevareallergi ligner luftbårne allergier, bortset fra at der er ringe variation i intensiteten af ​​kløe fra en sæson til en anden. Selvom støvsugning af din madras ikke er særlig effektiv til at reducere madrasallergener, her explanation bør folk, der lider af allergier, prøve at bruge HEPA-filtre (højeffektive partikelfiltre), når de støvsuger tæpper, gardiner og andre ting, der er midevenlige, men ikke fyldte. Allergener er typisk harmløse stoffer, der udløser et immunrespons og forårsager en reaktion hos mennesker, der er allergiske.

Yderligere er hundehudallergier den mest almindelige årsag til, at ejere bringer kæledyr ind for at se en dyrlæge. Andre, lidt mindre almindelige former for konventionel medicin mod høfeber omfatter næseskylninger. Dekongestanter: click here to find out more Disse mindsker hævelsen i næsepassagerne, hvilket gør det lettere at trække vejret gennem næsen. Men vidste du, hvor rigtige dine nasale signaler er? Kontroller, om din fungerer korrekt, og reparer eller udskift dæmperne efter behov. Tjek hele dit hjems ydre for disse typer åbninger, da de kan være placeret i enten jordoverfladen eller langs taglinjen. Hvis du allerede har skærme, så tjek dem alle for små rifter og lapp dem med stykker skærm. Fugle og flagermus spiser små insekter, så plant træer, buske og blomster, der tiltrækker dem, og byg fuglehuse og flagermuskasser, som de kan leve i. For at opmuntre fugle til at hjælpe med din skadedyrsbekæmpelsesindsats hjælper det at skaffe træer og buske, hvor de kan etablere reder.

0

Автор публикации

не в сети 5 месяцев

kiarafoll59

0
Комментарии: 0Публикации: 1Регистрация: 02-05-2023